Smykker til b2b

Smykker til erhverv

Hos Torn smykker fremstiller vi også smykker til dig der har en idé til produktion af smykker.

Uanset, om du er lille eller stor, designer eller guldsmed, så hjælper vi gerne med idé og modelopbygning såvel som produktion og færdiggørelse af smykkerne, så de er klar til at sælge eller sende til dine forhandlere. Vi lægger stor vægt på, at du er med hele vejen således at modellen bliver sådan, som du havde forestillet dig. Ingen produktion bliver iværksat, før du endeligt har godkendt prototypen.

Produktion af smykker kan foregå til anstændige priser herhjemme. Det betyder, at du kan have mindre lager, for når produktionen er igangsat, kan levering som regel klares på 7 dage, alt efter den aftale vi indgår. Du kan samtidig reklamere med 100% Dansk Håndværk.

Vi lægger stor vægt på tillid og diskretion, fordi produktion af dine idéer netop er et spørgsmål om diskretion, måske endda ligefrem hemmeligholdelse. Da alt foregår her i virksomheden, kan vi opretholde den diskretion der skal til, for at dine nye designs eller idéer ikke når ud til dine kunder og konkurrenter, før du ønsker det.

Brug kontaktformularen og vi vender tilbage snarest muligt.